WeertFM

Kermis Vrijdag 2024: Wat je hebt gemist…

De eerste avond van Kermis Weert begon feestelijk en trok meteen veel bezoekers naar de binnenstad. De kermis, die bekend staat als de een-na-grootste van Nederland, werd zoals gewoonlijk gisterenavond om 19:00 uur officieel geopend onder begeleiding van de schutterij en wethouder Michèle Ferrière. Jong en oud genoten van de eerste ritjes, hapjes en drankjes.

Ondanks enkele regenbuien aan het begin van de avond lieten de bezoekers zich niet afschrikken. Gewapend met paraplu’s en regenjassen, maakten velen de eerste avond compleet door zich onder te dompelen in de sfeer van de kermis. Vooral bij de suikerspin- en oliebollenkramen stond een lange rij en ook de botsauto’s bleken wederom een schot in de roos.

Regen of geen regen, ook bij WeertFM hebben we niet stilgezeten deze eerste dag:

  • ⁠Brechtje is polshoogte gaan nemen bij de opening op de Markt, wat volgens haar altijd een indrukwekkend tafereel is!
  • ⁠‘Het Rad’ heeft wederom weer zijn opwachting gemaakt, na een jaar van afwezigheid. De dienstdoende DJ draait voor de reporters aan het rad, waarna zij de opdracht die correspondeert met het gedraaide nummer, mogen uitvoeren. Van Brechtje die voor 2 euro een knuffel heeft moeten grijpen, tot Lars die met een paraplu van een nietsvermoedende kermisbezoeker aan de haal ging…
  • ⁠Reporter Lars en cameraman Juriaan hebben doodsangsten uitgestaan in de ‘Spinning Coaster’ op het Stationsplein

Kortom: de eerste kermisdag was er eentje voor in de boeken. Op naar de overige vijf!

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button