WeertFM

Kermis Zaterdag 2024: Wat je hebt gemist…

De tweede dag van Kermis Weert stond bol van emoties en bijzondere momenten. De kermiswereld werd namelijk opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Hansje van Tol jr. Om deze tragische gebeurtenis te herdenken, werd er gisterenavond om 20:00 uur twee minuten stilte gehouden. Dit indrukwekkende en respectvolle moment bracht bezoekers en exploitanten samen in hun verdriet. We willen nogmaals onze oprechte steun en sterkte betuigen aan de familie en nabestaanden van Hansje van Tol jr. in deze moeilijke tijd.

Onze razende reporters waren weer op volle kracht aanwezig en hebben fantastische opdrachten uitgevoerd. Brechtje heeft zelfs de toekomst voorspeld van een nietsvermoedende bezoeker. We kunnen wel zeggen dat een carrière als waarzegster misschien wel aan haar verloren is gegaan!

Burgemeester Raymond Vlecken nam de tijd om langs te gaan bij Jeroen Heijdeman in de studio, waar ze uitgebreid spraken over de voortgang en de sfeer op de kermis. Heb je dit interview gemist? Geen zorgen, je kunt het vanaf vanmiddag terugkijken op WeertFM.nl.

En alsof dat nog niet genoeg was, werd de studio aan het eind van de avond even op z’n kop gezet door Jeremy, samen met verslaggever Brechtje en productieleider Bianca. Een waar spektakel!

Eigenlijk teveel om op te noemen, maar dat maakt één ding zeker: we kijken vol enthousiasme uit naar dag 3. Goedemorgen!

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button